Unități medicale


fra_3590200_565Sănătatea este cea mai mare bogăție pe care un om o poate avea în viață, iar noi vrem să contribuim activ la păstrarea ei! Pentru asta ne implicăm cu responsabilitate în susținerea sectorului medical, a unităților sanitare publice și private, prin servicii integrate ce sporesc starea de bine a pacienților și a personalului din domeniu.

Framinor Grup este furnizor național de produse profesionale ecologice și non-toxice pentru igienă și mentenanță, fiind partener pe termen lung a numeroase cabinete medicale, policlinici și spitale din țară și din străinătate. Pentru echipa noastră, dezinfectarea spațiilor și sterilizarea instrumentarului sunt esențiale, compania investind în permanență în tehnologiile utilizate.

Sectorul medical este unul sensibil și la propriu și la figurat, astfel că nu ne este permisă decât o singură abordare: EXTREM SERIOASĂ! Rigurozitatea cu care ne facem treaba ne recomandă în rândul clienților din sfera medicală și nu numai, fapt ne obligă să ne perfecționăm continuu și să ținem pasul cu cele mai noi tendințe, produse și tehnologii de pe piață.

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru instituții publice, unități de învățământ, săli de sport, spații publice și de recreere, spații industriale, spații rezidențiale, dar și pentru industria alimentară.