Spații rezidențiale

fra_14976204_565Nicăieri nu e mai bine ca ACASĂ, spune o vorbă din bătrâni. Iar cu cât acest concept de ”acasă” este mai bine conturat în mintea și în sufletul nostru, cu atât mai tare ne vom dori să revenim și să petrecem mai mult timp aici. Mirosurile și modurile în care ele sunt percepute și înmagazinate de creier joacă un rol fundamental în relația noastră cu locuri, oameni, produse. Dar mai mult ca oriunde și orice, propria locuință trebuie să ne dea cea mai mare stare de bine și de confort.

Aerisirea la intervale scurte de timp permite împrospătarea aerului și eliminarea mirosurilor neplăcute. Un odorizant cu o aromă plăcută relaxează instant simțurile și ne eliberează de stres. Fie că vorbim de spații rezidențiale, de birouri, de magazine, de hoteluri sau casino-uri, o igienizare completă, realizată până în cele mai mici detalii, va permite parfumurilor să plutească mai multă vreme în aer.


Framinor Grup are în paleta sa de servicii și produse soluțiile ideale pentru toate tipurile de spații, indiferent de destinația lor. Orientați pe confort, calitate și siguranță, creăm oferte personalizate pentru fiecare client în parte. Pe segmentul rezidențial ne axăm cu precădere pe curățarea și odorizarea spațiilor comune, pentru extinderea confortului locuirii și în afara perimetrului propriei locuințe. Plus că acest aspect poate deveni un atu în vânzarea unei proprietăți, care acționează miraculos la nivelul subconștientului.

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru spitale, instituții publice, săli de sport, unități de învățământ, spații publice și de recreere, spații industriale, dar și pentru industria și siguranța alimentară.