Spații publice și de recreere

fra_5371213_565Am putea spune că, în mare măsură, afacerea noastră este axată pe ideea de recreere, pentru că atât în zonele de birouri, cât și în mall-uri și magazine sau în hoteluri și casino-uri mirosurile plăcute din jurul nostru ne ajută să ne relaxăm prin acțiunea lor reconfortantă. Indiferent de vârstă, activitate profesională și venituri, mare parte din viață ne-o petrece în diverse spații publice (instituții de stat sau private, bănci, școli, spitale, etc.) și de recreere (baruri, cafenele, parcuri, etc.). Incidența mare a populației cu astfel de medii ne obligă să avem o abordare extrem de responsabilă a întregului business și să oferim soluții și servicii de igienizare, dezinfectare și dezinsecție la cei mai înalți parametri.

Prin cele trei concepte pe care le propunem – IGIENĂ, AMBIENT și SIGURANȚĂ – ne dedicăm protejării mediului înconjurător și sănătății oamenilor, fie că vorbim despre personalul de curățenie sau despre ocupanții spațiilor igienizate de aceștia. Datorită preocupării noastre continue pentru a obține cel mai ridicat grad de satisfacție al clienților, folosim produse și proceduri de curățenie în condiții maxime de siguranță și eficiență.

Gama noastră de servicii este una foarte largă și include soluții de dezinfectare și curățenie generalăpentru cele mai dificile probleme (pentru podele, geamuri, pereți, instalații sanitare, ș.a.m.d.). Pentru alegerea variantei optime de igienizare, neutralizare a mirosurilor și parfumare a spațiilor, Framinor Grup, prin experții săi, oferă servicii complete de consultanță, asftel încât fiecare client să obțină cele mai bune rezultate, care să stea la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a business-ului său.

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru spitale, instituții publice, săli de sport, unități de învățământ, spații industriale, spații rezidențiale, dar și pentru industria și siguranța alimentară