Spații industriale

fra_14788476_565Astăzi, performanțele unei afaceri depind de foarte mulți factori. Faptul că ați investit în cea mai nouă tehnologie nu implică în mod automat și cele mai bune rezultate. Mediu și modul în care s-a efectuat respectivul proces tehnologic influențează dezvoltarea și sustenabilitatea în timp a business-ului.

Managerii inteligenți știu că nu pot scoate din ecuație nicio secundă siguranța și confortul angajaților lor și, în egală măsură, nici pe cea a clienților. În acest sens, Framinor Grup propune o gamă extrem de diversă de soluții dedicate sectoruluiindustrial, precum prelucrarea metalelor şi curăţarea componentelor, pavarea cu asfalt a drumurilor și a căilor de acces, întreţinerea rafinăriilor şi a unităţilor de interes public sau producţia de beton, întreţinerea editurilor, a fabricilor şi a mijloacelor de transport. Și lista mai poate continua cu neutralizarea mirosurilor neplăcute generate de stațiile de epurare a apei, cu decontaminarea și depoluarea aerului, cu managementul ambiental din orice fel de industrie, fie că vorbim despre ferme de animale, abatoare sau gropi de gunoi.

Tot pentru sectorul industrial, Framinor oferă servicii și produse dedicate, cum ar fi agenții de eliberare, inhibatorii de coroziune sau fluidele pentru prelucrarea metalelor. Printr-o analiză amănunțită, specialiștii noștri determină soluțiile perfecte pentru ca procesul tehnologic pe care îl derulați să decurgă în cele mai bune condiții.

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru spitale, instituții publice, săli de sport, unități de învățământ, spații publice și de recreere, spații rezidențiale, dar și pentru industria și siguranța alimentară