Instituții publice


fra_19388169_650Știm cât de greu se construiește și se menține un brand în topul preferințelor. Învățăm în fiecare zi din experiența pe care o acumulăm. Dar cu fiecare pas pe care îl facem, cu fiecare lucru pe care îl învățăm, mergem mai departe cu și mai multă încredere în competențele și în profesionalismul echipei noastre. Gradul mare de satisfacție al clienților noștri, publici sau privați, reprezintă dovada clară a progresului Framinor Grup.

Una din sferele de interes pentru noi este cea a instituțiilor de stat, deoarece ea reprezintă legătura noastră cu cetățeanul. Prin soluțiile integrate pe care le oferim, prin experții pe care îi avem alături de noi, prin loialitatea față de brandul propriu și față de cel al clienților noștri reușim să livrăm indirect servicii la standarde tot mai înalte pentru cei care intră în contact cu sectorul public, zilnic sau tangențial. Obiectivele noastre pe acest palier sunt, în primul rând, siguranță și sănătatea lucrătorilor și a celor cu care ei relaționează.

Calitatea serviciilor noastre ne poziționează în rândul partenerilor de încredere, indiferent de domeniu, acest aspect fundamental, alături de proiectele și de inițiativele noastre diverse, fiindu-ne cărți de vizită. Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru spitale, unități de învățământ, săli de sport, spații de recreere, spații industriale, spații rezidențiale, dar și pentru industria alimentară.