Săli de sport

fra_35196148_565Sportul înseamnă viață, înseamnă energie, înseamnă sănătate! Toate sunt cuvinte mari și de o maximă importanță pentru noi!Dar pentru a practica cu plăcere orice activitate sportivă pe termen lung, avem nevoie ca primele amintiri să fie unele plăcute. Iar mirosurile sunt capabile să stabilească această conexiunea care poate să dureze o viață în mințile noastre!

Prin curățarea profesională și dezinfectarea suprafețelor și a echipamentelor din sălile de sport știm că reușim acest lucru. Ne ajută partenerii și produsele noastre de cea mai bună calitate în crearea unui ambient cât mai plăcut și, cel mai important pentru sănătatea noastră, fără microbi.

Suntem mândri că ne numărăm printre puținele companii de profil care propun servicii profesionale ecologice și non-toxice pentru igienă și mentenanță. Deviza Framinor Grup, ”Aer proaspăt pretutindeni!”, este mai mult decât un simplu motto ce subsumează întreaga noastră activitate. Este un deziderat pe care îl urmărim în fiecare zi!

Grupul nostru de firme oferă garanția igienizării sălilor sportive și a echipamentelor la cele mai înalte standarde, toate fiind dezinfectate până în cele mai mici detalii. Și asta pentru că știm că detaliile sunt cele care fac diferența, mai ales atunci când vorbim despre amintirile noastre!

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru instituții publice, unități de învățământ, spitale, spații publice și de recreere, spații industriale, spații rezidențiale, dar și pentru industria și siguranța alimentară.