Cariere

Stimate candidat,


Îți mulțumim pentru interesul arătat față de compania noastră. Dacă ești pasionat de ceea ce facem, suntem convinși că ne-ar face mare plăcere să te cunoaștem. Primul pas către o carieră în cadrul Framinor Grup este să ne trimiți un CV și o scrisoare de intenție, în care să ne spui care este pregătirea ta profesională și universitară și din ce motive îți dorești să intri în echipa noastră. Poate părea un efort destul de mare, dar te asigurăm că merită! Pentru că odată ce ai trecut de procesul de selecție, vei avea ocazia să lucrezi cu unii dintre cei mai buni profesioniști în materie.

Framinor Grup a revoluționat industria mirosurilor, fiind singura companie din lume care oferă soluții integrate de depoluare, odorizare și parfumare a diferitelor tipuri de spații, neutralizare a mirosurilor neplăcute și aroma branding. (linkuri pecuvintele subliniate către textele din ”sectoare de competență”)
Astăzi în compania noastră sunt diponibile următoarele poziții:

  •  Account Manager
  •  Responsabil Vanzari
  •  Responsabil Tehnic
  •  Export Manager

 

Însă dacă CV-ul tău este atât de interesant încât să nu putem rezista ideii de a nu face parte din echipa noastră, te vom contacta și îți vom face o ofertă! Încarcă în formularul de mai jos datele tale de autentificare, CV-ul și scrisoarea de intenție și te vom suna dacă ai fost ales să ne cunoaștem la un interviu față în față.

Mult succes!