Branduri

Dia-Co este compania ce se ocupă exclusiv de vânzarea produselor grupului, în regim business to corporate (B2C), către distribuitorii și țară și din Europa, Africa și Orientul Apropiat. Altfel spus, Dia-co este interfața dintre Framinor și furnizorii săi, fiind principala platformă prin care o companie poate comanda oricare din produsele aflate în stoc.

Pentru comenzi și informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact: email contact@framinor.net.

OdorControl este divizia de neutralizare și ambientare a Framinor Grup, ce se ocupă de eliminarea mirosurilor neplăcute și odorizarea oricărui tip de spațiu (ex: hoteluri, școli, spitale, malluri, fabrici, etc.). Produsele folosite sunt non-toxice, biodegradabile și sigur de utilizat chiar și în spații închise. Soluțiile de ambientare puse la dispoziție de Odor Control sunt personalizate, pentru a corespunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră și pentru a contribui în mod substanțial la îmbunătățirea identității brandului în mentalul clienților. Cu ajutorul parfumurilor AirQ by Prolitec facem diferenta dintre amatorism si profesionalism.

Pentru comenzi și informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact: email contact@framinor.net.

Hyscent este divizia Framinor Grup responsabilă cu crearea unei experiențe ambientale de neuitat pentru clienții săi, dar mai ales pentru clienții acestora. Prin tehnologia inovativă pe care o folosește, HYscent contribuie la crearea unor amintiri memorabile vizavi de brandul dumneavoastră. Uleiurile folosite pentru realizarea parfumurilor sunt uleiuri esențiale, ecologice și sănătoase. Pentru difuzarea acestor arome în aer, HYscent pune la dispoziție difuzoare reîncărcabile cu un design modern și atractiv.

Hyscent este divizia de reprezentare a companiei americane Hyso LLC în Europa și Orientul Apropiat. Pentru comenzi și informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact: email contact@framinor.net.

Rampe Mobile este structura grupului responsabilă cu oferirea de soluții tehnice specializate pentru acces în imobile, pe platforme sau pe rampe la înălțime. Fiind conștienți că fiecare situație are particularitățile ei, căreia produse obișnuite de masă nu îi pot face față, preferăm să lucrăm la comandă. Astfel, pentru a fi siguri că veți obține rezultatele dorite, puteți opta pentru produse personalizate conform specificațiilor furnizate. Framinor comercializează Rolla Ramp, Liderul Mondial al rampelor pliante și al rampelor mobile, acestea oferind acces temporar sau permanent oriunde este necesar.

Pentru comenzi și informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact: email contact@framinor.net.

AerProaspat.ro este magazinul online al grupului Framinor, prin intermediul căruia sunt comercializate produse destinate atât consumului industrial și comercial, cât și consumului de masă. În magazin puteți găsi diferite tipuri de pulverizatoare cu arome variate, odorizante gel, odorizante auto, soluții lichide, dar și difuzoare reîncărcabile cu design modern și atractiv.

Pentru comenzi și informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact: email contact@framinor.net.