Siguranța alimentară

fra_6716513_565Un brand se construiește greu și se menține și mai greu. Așa că fiecare pas pe care îl facem trebuie să fie bine gândit, pentru a nu ne prejudicia munca de luni și ani de zile. Studii de piață au demonstrat că un client mulțumit poate atrage alți patru-cinci potențiali noi clienți. În schimb, unul nemulțumit poate transmite percepția sa negativă la mai bine de zece persoane. Prin urmare, un brand poate fi de două ori mai afectat în cazul unei reacții nefavorabile, decât propulsat în cazul uneia favorabile.

În industria alimentară linia de demarcație este foarte sensibilă. Sentimentul că produsul este sau nu sigur și de calitate cântărește foarte mult în punerea unei etichete pozitive sau negative. Pentru a vă proteja marca, Framinor Grup vă pune la dispoziție BrandGuardTM, un instrument prin care specialiștii noștri lucrează cu personalul dumneavoastră pentru a realiza și aplica cel mai eficient sistem de siguranță alimentară. Facem acest lucru folosind programe și produse dezvoltate la cele mai înalte standarde, ce sunt actualizate în permanență pentru a face față schimbărilor impuse de tendințele din domeniu.

Prin BrandGuardTM, ce  include cinci programe „Guard” individuale, compania noastră vă pune la dispoziție un sistem complet și complex de siguranță și instruire a personalului, asigurându-vă toată asistența tehnică necesară pe parcursul întregii colaborări.

Framinor mai propune clienților săi și alte instrumente recunoscute la nivel mondial pentru performanțele lor deosebite în domeniul siguranței alimentare. Este vorba despre AuditGuardTM , ChemGuardTM , DrainGuardTM , FloorGuardTM , HandGuardTM și SurfaceGuardTM.

Framinor Grup oferă mixul perfect de servicii și produse și pentru spitale, instituții publice, săli de sport, unități de învățământ, spații publice și de recreere, spații rezidențiale și spații industriale