Odorizarea & parfumarea spațiilor

odorizare_23780733_544Poate că nu v-ați gândit niciodată că atunci când pășiți într-un spațiu, fie el rezidențial, comercial sau industrial și simțiți un miros plăcut este foarte posibil ca noi să fi trecut înainte pe acolo. De altfel, munca noastră se simte mai mult decât se vede. Și ne bucurăm că este așa, pentru că mirosurile sunt foarte strâns legate de memoria afectivă. Iar când ne amintim cu plăcere de un loc, de aroma lui revenim cu siguranță. Pentru clienții noștri faptul că vechi consumatori ai produselor și serviciilor lor se reîntorc tocmai datorită acestei legături formate înseamnă recunoașterea propriului business. Și ne mândrim că și noi contribuim la asta!

Să parfumezi spații cu diferite destinații nu este o treabă deloc ușoară, deși la prima vedere așa ar putea părea. Odorizarea merge mână în mână cu igiena, cu sănătatea și cu siguranța oamenilor, fie că vorbim de personalul de curățenie sau de cei care ocupă sau interacționează cu spațiile igienizate de aceștia.

Mixul de arome creat depinde, printre altele, de tipul spațiului, de activitatea ce se derulează acolo și de traficul zilnic de persoane. Framinor Grup este prezent prin produsele și soluțiile sale în companii, hoteluri, mall-uri și casino-uri din întreaga lume. Nu lipsim nici din școli, universități, instituții publice sau spitale. În multe din cazuri, odorizarea și parfumarea nu se pot face fără igienizarea, dezinfectarea și dezinsecția la cei mai înalți parametri a acestor spații. Iar o analiză prealabilă a tuturor factorilor îi ajută pe experții noștri să propună soluțiile optime.

Pe lângă serviciile de odorizare și parfumare, Framinor oferă și soluții de neutralizare a mirosurilor neplăcute, de depoluarea și de aroma branding