Depoluare

decontaminare_2030047_544Prin depoluarea spațiilor contaminate, Framinor Grup readuce viața și susține protecția mediului înconjurător, pentru un trai mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare. Implicarea activă și identificarea și introducerea de noi soluții în acest sens contribuie și încurajează creșterea suprafeței de spațiu verde de care un cetățean dintr-o societate modernă trebuie să beneficieze. Pentru decontaminarea și depoluarea eficientă a oricărui tip de spațiu ne bazăm pe vasta experiență a specialiștilor noștri. Competențelor lor, dar și tehnologiile folosite ne garantează obținerea rezultatelor optime în timpul cel mai bun pentru fiecare client. Rezultatele noastre nu sunt doar rapide, ci și sustenabile, ceea ce într-un astfel de business este fundamental!

Pentru sectorul industrial, Framinor Grup propune o gamă extrem de variată de soluții, precum prelucrarea metalelor şi curăţarea componentelor, pavarea cu asfalt a drumurilor și a căilor de acces, întreţinerea rafinăriilor, a unităţilor de interes public, a fabricilor şi a mijloacelor de transport, sisteme si solutii pentru eliminarea substantelor nocive existente in aer.

Pe lângă serviciile ce implică depoluare spațiilor interioare și exterioare contaminate, grupul propune și o serie de sisteme de monitorizare a răspândirii diferitelor elemente chimice nocive pe suprafețe întinse (chiar la nivel de județe și regiuni). 

Totodată, Framinor desfășoară o amplă activitate de educare a publicului larg – persoane fizice și companii – în vederea ocrotirii mediului și creării și consolidării unei conștiințe corporative și la nivel de comunitate. Munca noastră este o muncă de echipă!

Oricât de mult ne-am implica, avem nevoie de sprijinul colectivității pentru a ne menține și îmbunătății rezultatele. Pe lângă depoluare, grupul nostru de firme mai oferă și servicii complete de neutralizare a mirosurilor neplăcute, de odorizare și parfumare a diferitelor tipuri de spații și de aroma branding.