Neutralizarea mirosurilor neplăcute

neuytralizare_7378832_544Neutralizarea mirosurilor neplăcute generate de stațiile de epurare, de gropile de gunoi sau de fermele de animale reprezintă o altă ramură de activitate căreia Framinor Grup i se dedică până în cele mai mici detalii. Din toate direcțiile noastre de business aceasta este poate cea mai complexă. Și asta pentru că procesul în sine este mai laborios și se întinde pe perioade lungi de timp pentru a obține rezultatele dorite.

Pentru o nouă disciplină a mirosurilor am dezvoltat constant soluții care să răspundă unui număr cât mai mare de probleme. A fost nevoie de devotament și de un know-how unic pentru a livra rezultate la nivelul exigențelor unor clienți de talie națională și internațională. Satisfacția acestora ne demonstrează că am ales  strategiile corecte!

Orice proiect demarat de Framinor Grup are la bază o analiză amănunțită, ce arată cu precizie care este gradul de contaminare al unui teren sau spațiu, care sunt cele mai bune direcții de acțiune și ce soluții și tehnologie trebuie utilizate pentru a neutraliza în cel mai eficient mod mirosurile neplăcute.

Neutralizarea mirosurilor neplăcute este doar una dintre principalele noastre direcții de acțiune. Ei i se mai adaugă depoluarea, odorizare și parfumare a diferitelor tipuri de spații și aroma branding.