Aroma branding

aromabranding_43646484_544Pentru că tot mai multe afaceri și produse se luptă pentru atenția consumatorilor, astăzi, în secolul vitezei, identitatea unui brand este din ce în ce mai importantă, cu fiecare zi ce trece. Simțurile noastre joacă un rol decisiv în formarea impresiilor vizavi de un loc sau produs, influențându-ne substanțial modul de acțiune și de gândire. Prin targetarea simțurilor, brandurile își asigură o legătură emoțională strânsă și îndelungată cu consumatorii lor.


Interacțiunea prin intermediul mirosurilor este una dintre cele mai ieftine modalități de interconectare a unei mărci cu publicul său. Investițiile în aroma branding sunt practic cele mai mici și cele mai eficiente pe care le puteți face în viitorul business-ului dumneavoastră! Mărturie ne stau reușitele miilor de clienți de la nivelul întregului grup.


Când o persoană intră în contact cu un miros plăcut, informația este transmisă în mod automat către partea analitică a creierului, acolo unde este înmagazinată pentru a putea recunoaște și în viitor respectiva aromă, pe care mai apoi partea emoțională a creierului o decodeze ca fiind una agreabilă. Prin urmare, nu doar emoțiile sunt cele care dau putere mirosului, ci și amintirile. Amintiri de care vrem să ne legăm numele împreună și să scriem în fiecare zi o nouă poveste de succes!

Pe lângă aroma branding, Framinor Grup mai oferă și servicii complete de neutralizare a mirosurilor neplăcute, de odorizare și parfumare a diferitelor tipuri de spații și de depoluare